Redovisning avklarad!

Det har vart en lång dag idag, ska försöka kort fatta mig. Kan oxå bara berätta att jag hade missuppfattat psykologi provet, det va inte alls i måndags utan vi skulle på den lektionen bestämma datum till provs tid. Idag hade jag min redovisning om Akalla det gick hyfsat bra ändå fast de va lite krångel med vårt power point. Efter skolan skulle jag och 4 vänner gå och hämta ut biljetterna till Shan Atci. Kom hem och drog till tvätten. När jag vart klar med tvätten åkte jag och mammsen till outlet och fick med mig ett guld halsband. Jessi ringde mig och fråga om jag ville ut och promenera med henne tamara och Sara. Så åkte hem skyndade mig med att byta om och drog ner vi promenera i ungefär en timme. Jessi och tamara gick som turbo mesans jag och Sara va 40 meter bakom dom. Vi drog sedan hem till Jessi för att titta på film "Norbit" hette den bästa komedi filmen ever!!!! Ligger nu i sängen och längtar att få sova godnatt!!!


Spårlöst försvunnen!!

Idag firade vi ortodoxa påsk, släcket var samlad och vi åt middag tillsammans, två kusiner från södertälje hade kommit och hälsade på. Vi gick och köpte lite smått och gott och hade det trevligt. Dom drog vid 22 tiden så då drog jag hem till världens underbaraste syster och vi tittade på vem som fick lämna BB och sen tittade vi på "limitless" en av favorit filmerna. Ligger just nu i sängen efter att ha vart uppe och letat som en galning efter min mobil laddare som är helt spårlöst försvunnen och jag fattar inte hur den har kommit bort för den låg vid min säng när jag gick ut ur huset idag!!!!!! Hoppas batterierna räcker tills på morgonen. skola imorn blää är så inte redo men nu ska jag sova godnatt! här är en bild på älsklingen Jessica!


Fjortondeapriltvåtusentolv

Det hände inte så mycket idag efter att ha vart hos farmor och käkat taboule, drog jag hem till Tamara hon skulle bli sminkad av Jessi som också va där för tamara skulle på födelsedags fest. jag lekte med Emelie min älsklings unge. Sitter nu hemma och tittar på matchen mellan Barcelona - Levante, Barca leder just nu med 2-1 och de är 15 min kvar av matchen. Efter matchen ska jag hoppa in i duschen och sedan sova. Här får ni en bild av Jessi och Emelie som leker


Shan Atci

Fick ett samtal av tamara när jag var i tvätten, och tydligen ska vi titta på Shan Atci.
- Cico kommer du och tittar på Shan Atci
- jag vet inte!
- aha men Jessi råkade visst boka platserna så du måste komma
- jaha men då kommer jag väll
hahahaha
sitter just nu hos farmor och gör inte så mkt, får se om jag hittar på nått idag med tjejerna. Fick en bild på hummer bilen som va här i söderhöjden för en förlovning.


ändrade planer!

Efter att jag kom hem från kyrka. Fixade jag tacos till mig och brorsan, och vi tittade på filmen "Farsan" som va på tv. Satt sedan med mammsen och pappsen och tittade på "arabs got talet" haha asso det är så jävla kul att titta på de för dom är så efterblivna tycker jag, ett exempel så va det en kille som döör för lady gaga så han skulle dansa som henne till hennes låtar och han va så dålig att det inte är sant och han fick åka vidare!! WTF liksom. Men iallafall ligger i sängen just nu och tror nog jag ska försöka sova så jag kan vakna tidigt imorn så jag kan plugga eftersom det inte vart något idag. GodNatt


Hallonbergen

Sitter nu i bilen på väg till Hallonbergen kyrkan för att gå på långfredagen, vi syrianer har det en vecka efter alla andra, sitter med Jessi och vi e nu framme


Inte min dag idag!

Precis när jag ska börja plugga så har jag tagit fram boken pennan och så ska jag leta efter instuderingsfrågorna i mitt häfte så ska jag såklart inte hitta den så typiskt, får väll läsa psykologi boken och se om jag fattar nått


Pluggpluggplugg

jag känner mig så stressad just nu!! har ett psykologi prov på måndag och så måste jag skriva klart min loggbok till på måndag och jag har inte börjat på nån av dom!!! vakna vid kl 2 så jag käkar frukost just nu och ska börja plugga när jag är klar. Får se hur de går me det.


Sömnproblem

kan ej sova! Har vridit och vänt mig i 3 timmar nu och kan fortfarande inte sova!!! Kan istället berätta vad jag gjorde idag/igår. Vakna ganska sent drog till centrum med mamma fick med mig en tröja från hm, köpte avokado, chili chips och påskmust mums och gjorde guacamole när jag kom hem.


Första inlägg!

Heej och hå nu ska det gå!
Detta blir mitt första inlägg. Har aldrig hafft blogg innan tänkte se om det är en grej för mig eller ej. här rimmades de för fullt haha. Har precis tittat klart på andra säsongen, och jag hoppas det kommer en 3a av Nikita!! som är grymt bra för alla som gillar action och spänning. Har inte så mkt mer att säga så Godnatt!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0